tutustumeihin.jpg
 

TARU SALOKANGAS

Onnellisimmillani olen perheeni kanssa, isot korvikset korvissani ja teekuppi kädessäni. Niin, ja tietysti töitä tehdessäni - siitä Social Sisterhood on täydellinen esimerkki! Toivottavasti ruutujen toisillekin puolille välittyy se ilo ja into, jolla näitä sivuja on tehty. 

Olen asunut Englannissa sekä Tanskassa ja tällä hetkellä asun perheeni kanssa Etelä-Kaliforniassa, Huntington Beachilla. Silloin kun en ole työn touhussa tai suunnittelemassa uutta postausta blogiini, vietän aikaani täällä tutustumalla uusiin kaupunkeihin, tekemällä lasteni kanssa uintireissuja sekä testailemalla lähialueiden kivoja ravintoloita (sekä teepaikkoja!).

Markkinoinnin parissa olen tehnyt töitä yli 10 vuotta. Minulla on sekä liiketoiminnan/markkinoinnin, että visuaalisen viestinnän ja multimedian kansainväliset tutkinnot (BBA - Marketing & Management & AP Multimedia designer). Pitkän linjan kokemuspohjani sekä harrastuneisuuteni ja innostukseni ovat luoneet nykyisen palvelukomboni: tarjoan pienyrityksille opastusta digimarkkinointiin.

Perustimme Social Sisterhoodin Violan kanssa, koska koimme, että Suomen markkinoilta puuttuu ajankohtainen ja helpoksi paketoitu sosiaalisen median koulutustarjonta - ja vieläpä sellainen, joka tekee asiasta hauskaa mitä sen kuuluukin olla! Sosiaalisen median hyödyntämisessä markkinoinissa yhdistyy perus markkinoinnin lainalaisuudet sekä uudenlaisten medioiden ajan hermolla pysyminen ja kunkin median ominaispiirteiden ymmärtäminen. Toivon, että voimme madaltaa kynnystä tarttua somemarkkinointiin ja helpottaa sen kanssa toimimista etenkin pienyrityksille. 
 

TARUN INSTAGRAM

TARUN FACEBOOK -SIVU

TARUN KOTISIVUT

 

viola nygren

Rakastan aamukahveja, pioneja, kauniita kahvikuppeja, reissaamista sekä hyvän fiiliksen liikuntaa. Näiden lisäksi saan valtavasti iloa ja energiaa työstäni yrittäjänä - päivääkään en vaihtaisi pois, edes silloin kun taivaalta sataa loskaa ja luvassa olisi päivän verran kirjanpidollisia työtehtäviä. 

Työni, kahvikuppien ja muiden edellä mainittujen asioiden lisäksi olen myös aikamoisen hulluna perheeseeni: kaksivuotiaaseen poikaani, mieheeni sekä sekarotuiseen Hugo-koiraamme.

Olen valmistunut Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta Experience & Wellness Management-linjalta, josta sain valtavasti oppeja muun muassa yrittäjyyteen sekä markkinointiin liittyen. Opintojeni jälkeen tein töitä Syöpäsäätiöllä markkinointisuunnittelijana, kehittäen mm. Roosa nauha -kampanjaa.

Tämän lisäksi olen kirjoittanut jo vuosien ajan eri blogeja sekä toiminut freelancer-toimittajana. Tällä hetkellä suunnittelen ja luon oman yritykseni kautta sekä teksti- että kuvasisältöjä niin pienille yrityksille kuin suuremmillekin brändeille heidän somekanaviaan, uutiskirjeitään sekä verkkosivujaan rikastuttamaan.

Social Sisterhoodin perustimme yhdessä Tarun kanssa ja tässä kahden naisen hankkeessamme toimin sisältöjen tuottajana sekä kouluttajana. Henkilökohtainen haaveeni ja tavoitteeni olisi saada erityisesti nuoret, yrittäjyydestä tai oman brändin kehittämisestä haaveilevat naiset innostumaan omien somekanaviensa hiomisesta ja siitä, kuinka pienilläkin jutuilla voi oman brändinsä nostaa ihan uusiin ulottuvuuksiin!

 

VIOLAN INSTAGRAM

VIOLAN FACEBOOK -SIVU

VIOLAN KOTISIVUT