Suuren Instagram -tutkimuksen tulokset / OSA 1

 
Social Sisterhoodin Instagram tutkimus

Teimme Social Sisterhoodin oman Instagram -tutkimuksen, koska hei, sehän nyt vaan on huisin upea paikka oppia lisää Instagram-käyttäytymisestämme! Tulokset ovat tulleet ja nyt haluamme jakaa sieltä saadut opit. Tutkimukseen osallistui 144 Instagram -käyttäjää. Lämmin kiitos jokaiselle osallistuneelle!

Puramme tuloksia osissa. Tässä ensimmäisessä osassa käydään läpi ne murskaavat luvut, jotka tukevat sitä, että Instagram on todellakin paikka, jossa brändien kannattaa olla. Aloitetaan!

Instagram -tutkimuksen tulokset

97,9 % Instagram-käyttäjistä käyttää Instagramia päivittäin

Mitä tämä tarkoittaa: 97,9 % Instagramin käyttäjistä käyttää sovellusta päivittäin. 97,9 %! Ei lisättävää.

Toimintaidea: Näyt Instassa vain jos olet aktiivinen. Eli se, että sulla tai sun yrityksellä on Instagram -tili, ei riitä. Ole aktiivinen ja luo Instagram-strategia ja hengaile siellä kohdryhmäsi kanssa - päivittäisellä tasolla!


87,5 % vastaajista käyttää Instagramia 1-4 tuntia päivässä

Mitä tämä tarkoittaa: Instagramissa vietetään reippaasti aikaa. Jos sun kohderyhmä on yhtään sitä porukkaa, joka hengailee Instassa (tutkimuksemme mukaan 25-44-vuotiaat naiset etenkin), on se media, jossa kannattaa brändinä olla mukana, jotta olet siellä missä kohderyhmäsikin on.

Toimintaidea: Tarjoa monipuolista sisältöä, joka huomioi etenkin olemassaolevat seuraajasi. Olemassaolevien instaseuraajien hyvä palvelu ja hengailu mahdollistaa herkemmin myös kasvun eli uudet instaystävät. Jaa hyödyllistä tietoa tai muuten mielenkiintoista sisältöä, joka saa koukuttumaan juuri sun sisältöön. Instailijat ovat palvelussa paljon, hyödynnä sitä ja tee stooreja ja päivityksiä ja käy keskusteluja yksityisviestein.

75,5 % vastaajista sanoo etsivänsä Instagramista kivoja uusia asioita (kuten ravintoloita, hotelleja, kauppoja, tuotteita jne.)

Mitä tämä tarkoittaa: Instassa ei olla vain hengatakseen läheisten kavereiden kanssa. Ihmiset etsivät sieltä vartavasten uusia kokemuksia, suosituksia, tuotteita, palveluita jne.

Toimintaidea: Tarjoa Instailijoille sitä mitä he etsivät. Tutustu kohdeyleisöösi niin hyvin, että osaat sanoa haluavatko he saada sinun alaasi liittyen instassa aiheeseen liittyvää inspiraatiota, käytännön ideoita, oppeja vai vain viihtyä. Tee sen mukaista sisältöä kanavaan ja tuo sillä tavalla omaa brändiäsi esille - ja muista jättää myyntipuheet imurikauppiaille! Sosiaalisessa mediassa ollaan sosiaalisia.