3 Instagram Story -haastepohjaa

 

Instagram storyt ovat oiva keino vahvistaa ja kasvattaa omaa IG-yhteisöä, pitää yhteyttä Instagram-seuraajiin, rakentaa brändiä ja saada omia sisältöjä näkyviin myös uusille yleisöille. Välillä Instagram Stories-sisältöjen keksiminen ja tuottaminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Näitä työläämpiä hetkiä helpottaaksemme loimme Social Sisterhood Instagram-haastepohjat. Ne ovat ilmaisia ja voit käyttää niitä vapaasti omissa Instagram stooreissasi - ja saada niiden avulla uudenlaista vipinää Instagram-grooveihisi! 

JUTTUJA MINUSTA - Instagram haastepohjan avulla voit kertoa jotain uutta itsestäsi seuraajillesi. Muista, että voit myös tägätä muiden tilejä ja näin haastaa heidät mukaan hommaan! Näin lisäät myös omaa aktiivisuuttasi Instagram-yhteisössäsi.

SHARE THE LOVE - Instagram haaste on todella kiva keino a) antaa hyödyllisiä vinkkejä seuraajillesi, b) verkostoitua sellaisten Instagram-tilien kanssa, joista pidät ja c) saada näkyvyyttä jos merkitsemäsi tilit esimerkiksi kiittävät sinua maininnasta tms. 

MY INSTAGRAM AWARDS - Instagram-haaste toimii hyvin samalla tavalla kuin SHARE THE LOVE -versio, mutta painottaa vahvemmin myös yksityisten ihmisten tilejä ja luo sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä ihailemiisi tileihin ja ihmisiin. 

NÄIN KÄYTÄT POHJIA: Lataa pohja ja tallenna se puhelimeesi. Kun aloitat uuden stoorin, valitse tallentamasi kuva ja kirjoita teksti -työkalulla kuvan päälle vastaukset niille varattuihin kohtiin. Muista tägätessä käyttää alussa @-merkkiä tai käytä suoraan Maininta -tarraa. Tägää myös aina @socialsisterhood sekä muut mahdolliset tilit, joita haluat erikseen haastaa mukaan - tai muuten julkaisussasi mainita. VINKKI: Kannattaa aina jakaa myös tyhjä pohja omien vastauksiesi lisäksi, jotta seuraajiesi on helppo ottaa siitä screenshot ja tehdä haaste näin myös itse omilla tileillään. 

Lataa siis haluamasi IG Story-haastepohja (tai mieluusti voi ladata vaikka kaikki pohjamme)  ja kokeile miten uudenlainen Stories-sisältö voi piristää Instagram-toimiasi. Me mielellään tietysti kuulemme kommentteja ja kokemuksia teiltä siihen liittyen, miten pohjat teillä käytössä toimivat. Voit lähettää meille Instagramissa yksityisviestiä tai jättää tähän julkaisuun kommentin.

 

Rattoisia Stories-hetkiä! 

- Taru & Viola